Villa à vendre

1350000€

5 chambres 441 mètres carrés

Immoweb code : 20005371
Immoweb code : 20005371

Aperçu

5 chambres
441 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uitsluitende overdracht via AANDELENOVERDRACHT - Pand 1 100 000EUR + 250 000EUR rekening courant.
Deze knappe villa beschikt over alle mogelijke wellness faciliteiten en een aantal mooie polyvalente ruimtes. Het gaat hier om een erkende B & B. Ideaal om wonen en werken te combineren. Dankzij de goede opdeling kunnen het professionele en privé gedeelte autonoom gebruikt worden. De kwalitatieve afwerking, het mooie zicht op de achterliggende agrarische velden, bosgrond, beschermde zwarte beek en het polyvalente karakter van de woning zorgen voor een unieke combinatie.
Indeling kelderverdieping:
Deze verdieping is de toegang tot het compleet uitgeruste wellness gedeelte. Het volledig interieur is op maat gemaakt. De mooie ontvangstbalie- bureau, met een aparte dressing/kleedruimte, geeft ons toegang tot de 2 afzonderlijke wellness verblijfsplekken. Tevens is er een volwaardig ingerichte kitchenette voorzien met kookplaat, dampkap, spoelbak, diepvriezer en koelkast.
De rechter vleugel heeft een stoomcabine volledig uit gehard glas/panoramische sauna/ doucheruimte/ infrarood zone/ kitchenette met eetgedeelte/ rust-slaapruimte. Er zijn veel tijdeloze natuurlijke materialen gebruikt. Het natuurlijke licht stroomt door de ruimte met maximaal behoud van de 100% privacy.
Verder is er toegang naar het buiten wellness gedeelte met jacuzzi voorzien van een lamellen dak en screens, terras -zonneterras/ lounge-gedeelte en toegang tot het verwarmd betegeld buitenzwembad.
De achterliggende

Contacter