Villa à vendre

575000€

5 chambres 285 mètres carrés

Immoweb code : 20000054
Immoweb code : 20000054

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
285 mètres carrés habitables
1876 mètres carrés de terrain

Description

Mooie villa met 5 slaapkamers in het groen

Deze ruime gezinswoning, omringd door de natuur, met maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers, twee keukens en een prachtige, grote tuin heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 285m²!

Deze woning is ideaal om werk en privé te combineren of om in te richten als kangoeroewoning of tweewoonst. Laten we eens binnenkijken. Via de inkomhal kom je in de leefruimte en keuken. De leefruimte bestaat uit twee delen, wat flexibiliteit biedt om één gezellige ruimte te creëren. Opvallend is de indrukwekkende, ruime veranda, die de woonkamer omtovert tot een oase van licht en rust. Hier kun je in alle privacy genieten van het uitzicht op de weelderige, groene tuin.

Op de begane grond bevindt zich een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Naast de keuken is er een aparte ruimte die gebruikt kan worden als bureau, praktijkruimte of extra berging. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een badkamer en een tweede keuken, wat deze woning perfect maakt als tweewoonst of kangoeroewoning.

De tweede verdieping biedt een authentieke open ruimte met rustieke balken, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu extra kamers wilt, een speelruimte of een gezellige leefruimte, de keuze is aan jou.

De blikvanger van deze woning is zonder twijfel de prachtige tuin, waar je kunt genieten van het rustige buitenleven en de natuurlijke schoonheid van het landschap. Hier kun je na een lange werkdag ontspannen of vrienden en familie ontvangen. De tuin en veranda vormen

Contacter