Villa à vendre

500000€

3 chambres 330 mètres carrés

Immoweb code : 20164975
Immoweb code : 20164975

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
330 mètres carrés habitables
880 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoekmoment - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Residentieel gelegen op een perceel van bijna 9a treffen we deze ruime villa aan met een bewoonbare opp. van maar liefst 330m².

De villa werd bovendien opgetrokken in Spaanse stijl, afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een zuidoost gerichte tuin en een immens terras van zo'n 200m². Dit zijn slechts enkele troeven die deze woning te bieden heeft.

De geadverteerde prijs is een instelprijs en is slechts een uitnodiging tot onderhandelen.

GLV: De woning verwelkomt u met een imposante leefruimte voorzien van een gashaard en veel lichtinval door de vele raampartijen. Achteraan vinden we dan weer de volledig uitgeruste keuken met groot kookvuur (voorzien van oa 4 gasbekkens, inductie kookplaat en bordenwarmer), twee slaapkamers, waarvan 1 zeer ruime (39m² - met inbouwkasten) en een tweede die momenteel dienst doet als bureelruimte. Verder een gastentoilet en een recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo.

Uw auto kunt u niet alleen kwijt in de inpandige garage, ook op de ruime oprit is plaats voor maar liefst 14 auto's. Nog niet voldoende? Dan zorgt de overdekte autobergplaats/veranda van zo'n 82m² (uit 2015) voor 4 extra stallingsplaatsen, inclusief de nodige beschutting en warmte tijdens de wintermaanden.

U zou het misschien niet verwachten, maar deze Spaanse bungalow heeft ook een zolderverdieping van maar liefst 112m². Deze biedt ruimte voor een studio/appartement met kitche…

Contacter