Villa à vendre

1275000€

4 chambres 323 mètres carrés

Immoweb code : 20274931
Immoweb code : 20274931

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
323 mètres carrés habitables
1611 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Let op! Het pand is officieel gelegen aan de Groenstraat 50, Lint, 100 meter van de grens met Hove. (Dubbele advertentie voor extra visibiliteit.) Gelegen op de grens van Hove en Lint, in een uiterst rustige woonwijk, staat deze ruime en perfect onderhouden woning, gebouwd in 1993 door de huidige eigenaars. Dankzij hun voortdurende zorg en moderniseringen, waaronder een zwembad (2009), gerenoveerde badkamers (2015), en conformiteitswerken aan de elektriciteit, verkeert de woning in uitstekende staat.

Met een totale oppervlakte van 394 m² (waarvan 262 m² woonruimte, een poolhouse van 28 m², een garage van 33 m² en een zolder van 49 m²) biedt dit huis volop ruimte en comfort, ideaal voor grotere gezinnen of voor wie van royale ruimtes houdt. De prachtig aangelegde, zonnige zuidtuin op een perceel van 1611 m², compleet met een zwembad en een verwarmd poolhouse (voorzien van een doucheruimte en kleedkamer), biedt een oase van rust en ontspanning. Deze woning is zonder twijfel een bezoek waard.

Indeling:
Gelijkvloers: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een praktische vestiaire en een gastentoilet. Naast de hal vindt u een comfortabele bureauruimte, compleet met stijlvolle ingemaakte kasten—een ideale plek om rustig te werken of studeren. De royale leefruimte straalt warmte uit, met een gezellige open haard die uitnodigt tot lange avonden met vrienden en familie.

Voor verdere beschrijving: https://ap.lc/fUxSk

Contacter