Villa à vendre

849000€

4 chambres 225 mètres carrés

Immoweb code : 20001047
Immoweb code : 20001047

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
225 mètres carrés habitables
1078 mètres carrés de terrain

Description

HERZELE - Schitterende Villa met magazijn, kantoor/4slp

KIJKDAG Zat. 6/7/2024 tss 10u - 14u (op afspraak: 053/60.65.60)

HERZELE - Bent u op zoek naar een zeer comfortabele, luxueuze villa in een landelijke omgeving met de mogelijkheid van thuiskantoor/toonzaal en groot magazijn (140m²), dan kan deze prachtige woning u niet onberoerd laten.

Deze OB in moderne stijl heeft alles om werk en privé te combineren.
Aparte inkom met toilet en wachtruimte, functionele toonzaal/bureau met veel lichtinval en parking voor de deur. Het privé-gedeelte is perfect afgescheiden en omvat een aparte ingang, gastentoilet, berging, grote woonkamer met open keuken ( volledig geïnstalleerd) en zeer veel lichtinval door grote raampartijen aan de zij - en achterkant met zicht op de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin en groot terras. Kelder aanwezig in woning en werkplaats!
Groot magazijn/garage aan de linkerkant van de woning (niet in zicht vanuit privé-gedeelte!).

Op de verdieping, die we bereiken via een grote open vide , treffen we 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Grote badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet.
Energetisch is deze nieuwbouw woning (2014) ook top! Vloerverwarming, zonnepanelen, goedgekeurde elektriciteit, EPB (E57 - A-label), ventilatiesysteem, screens, 4 seizoensglas,...
De afwerking is ook hoogwaardig te noemen, hoge blokdeuren, ingemaakte kasten, glazen wanden, schitterende architecturale kenmerken,..

Wenst u wonen en werken te combineren en te genieten van deze buitengewone villa, kom dan langs op ons bezoekmoment (op a

Contacter