Villa à vendre

665000€

4 chambres 366 mètres carrés

Immoweb code : 20256874
Immoweb code : 20256874

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
366 mètres carrés habitables
1390 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nabij het centrum van Hamme, nabij tal van speciaalzaken en invalswegen vinden we deze uiterst karaktervolle villa terug. De woning dateert oorspronkelijk van eind jaren 50' wat resulteer in zeer mooie ruimtes en oppervlaktes. Doorheen de jaren werden de nodige renovatiewerken uitgevoerd om het geheel instapklaar te maken.

Via de inkomhal komen we in de open eet- en leefruimte. Door de grote raampartijen langs beide kanten kan u hier optimaal genieten van een zeer aangename lichtinval. Een haardcasette zorgt op zijn beurt dan weer voor de nodige gezelligheid. De eetplaats vormt de connectie naar de vernieuwde keuken dewelke werd voorzien van stoomoven, friteuse en een fornuis op zowel gas als via inductie. Tevens vinden we hier nog een ontbijthoek/tweede eetplaats alsook een ingewerkte bureauruimte. Ook van hieruit kan u steeds genieten van een mooi zicht op de prachtige tuin. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een inpandige garage, toilet en wasplaats/berging.

De eerste verdieping herbergt vier zeer ruime slaapkamers, twee badkamers en een vaste trap naar de zolder. Deze kan nog verder afgewerkt worden naar eigen inzicht. Absolute troef is zonder meer de prachtig aangelegd tuin van circa 1.400m². Kortom een zeer ruime, instapklare woning op een interessante locatie.

Contacter