Villa à vendre

769000€

5 chambres

Immoweb code : 20103327
Immoweb code : 20103327

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
1250 mètres carrés de terrain

Description

Te Koop: Prachtige Kwalitatieve Villa te Gingelom (Jeuk)

Bent u op zoek naar een unieke, uiterst kwalitatieve villa in een aangename en rustige omgeving?

Dan is deze piekfijn verzorgde woning, gelegen in de Hundelingenstraat 21 te Gingelom (Jeuk), precies wat u zoekt! 
De villa is gelegen op een perceel van 1250 m².

Zodra de dubbele elektrische draaipoort opengaat word je oprecht gelukkig. Wat een pareltje! De hoogwaardige afwerking spat er vanbuiten reeds af.

Wat gaat dit vanbinnen geven? En inderdaad iedere verwachting wordt ingelost, ontdek samen even dit pronkstuk. 

Bij binnenkomst valt direct het verderzetten van de hoogwaardige afwerking op: de hal is voorzien van een prachtige blauwe stenen vloer en een imposante houten eiken trap. In de hal is eveneens een gastentoilet. Aan ieder detail is gedacht: de boogvormige doorgangen komen met regelmaat terug. 
Vanuit de hal komen we in de woonkamer via een romatische eiken deur met glaswerk. (alle deuren in deze woning zijn uit volle eik vervaardigd) Deze is voorzien van een allesbrander van Flam en eiken parket. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras met zicht op de prachtige tuin.

Aansluitend aan de woonkamer komen we in de leefkeuken.  Een ruime en aangename ruimte, uitgerust met een luxe Miele keuken en Miele apparaten (oven, steamer, dampkap, koffiemachine, magnetron, bordenwarmer, afwasmachine, koelkast en diepvries). Het indrukwekkende werkblad (maar liefst 300 kg) is volledig uit steen met een naadloze wasbak.
Hoe ...
Obligation de rénovation: no

Contacter