Villa à vendre

595000€

5 chambres 262 mètres carrés

Immoweb code : 11490747
Immoweb code : 11490747

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
262 mètres carrés habitables
1031 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze KARAKTERVOLLE VILLA in PERFECTE STAAT VAN ONDERHOUD is gelegen in hartje Egem (Pittem) met name in de Paardestraat 43 op een perceel grond van maar liefst 1.031 m². Deze eigendom beschik over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 262 m² met een prachtige aangelegde tuin.

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met links een bureau of gelijkvloerse slaapkamer en recht toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellige houtcassette met prachtige schouwmantel. Zowel de leefruimte als keuken hebben directe toegang tot de aangelegde tuin.
Verder is ede ingerichte leefkeuken met handige toegang tot de kelder. De achterinkom in een ingerichte wasruimte met ingebouwde kasten en bijkeuken.
De nachthall biedt toegang tot het vernieuwde gastentoilet en de gelijkvloerse inpandige garage met automatische poort en achterdeur.
Het verdiep (voorzien van airco) omvat maar liefst 4 ruime slaapkamer en een volledig ingerichte badkamer (ligbad | dubbele lavabo | douche en toilet). Tot slot op dit verdiep nog een berging en zolderruimte ter stockage.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een ruime en zongerichte achtertuin opnieuw in een perfecte staat van onderhoud. Deze tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. U kan op elke moment van de dag genieten op de diverse terrasjes met tuinverlichting. Tevens beschikt U over een tuinberging met overdekt terras alsook een tuinberging. Tot slot is er voldoende private parkeergelegenheid voor meerdere wagens.

Contacter