Villa à vendre

5 chambres 264 mètres carrés

Immoweb code : 20018930
Immoweb code : 20018930

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
264 mètres carrés habitables
1026 mètres carrés de terrain

Description

Uitzonderlijk gunstig gelegen Villa te “Keuzemeersen”.

buitengewoon gunstig in ieder mogelijk opzicht;
Deze unieke locatie brengt het beste van twee werelden samen:

Enerzijds residentieel, uiterst kindvriendelijke leefomgeving zonder enig doorgaand verkeer.
Aan beide zijden ingesloten door de Lei, grenzend aan een oase van groen “Keuzemeersen-Beelaertmeersen - Natuurpark Levende Leie” wat de nodige rust met zich meebrengt en bij zal dragen bij het onthaasten naast het drukke dagdagelijkse leven.
 
Anderzijds heeft men werkelijk alles die zowel jong als oud(er) kan wensen in de nabije omgeving; schooltje, opvang, diensten, recreatie, horeca … 
EN uiteraard een moeilijk te evenaren vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen: E40 - 500m, R4 – 1,5 km, centrum Gent 4 km, openbaar vervoer.  

In deze goed onderhouden villa vormen licht en ruimte de rode draad doorheen de opeenvolgende ruimtes. De specifieke indeling biedt eveneens een uitstekende mogelijkheid voor het uitoefenen van een vrij beroep.
 
Op het gelijkvloers brengt de ruime inkomhal, eventuele wachtruime met apart toilet ons aan de voorzijde tot in de woonkamer. Hier richt men makkelijk een ruime eetplaats en zithoek in, voorzien van houtcassette. Keuken met mogelijkheid om een eetgelegenheid te voorzien, aangrenzend achterinkom / wasplaats / technische ruimte en toegang tot kelder.
 
Grote troef voor de toekomstige eigenaars is dat naast het praktische volwaardig keldergedeelte eveneens onder de volledige woning een kruipkelde...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter