Villa à vendre

475000€

4 chambres 258 mètres carrés

Immoweb code : 20275753
Immoweb code : 20275753

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
258 mètres carrés habitables
495 mètres carrés de terrain

Description

Prachtige villa met 4 slaapkamers te Dilbeek

Wil u genieten van de voordelen van CENTRUM DILBEEK (nabij CC Westrand, het park van Dilbeek, Roelandsveld, scholen, winkels en openbaar vervoer) en bent u op zoek naar een vrijstaande woning in een rustige, residentiële omgeving, dan is deze aanbieding zeker iets voor u :

Charmante villa met 4 slaapkamers en gezellig tuintje op 4a95ca in rustige straat

De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met voldoende vestiaireruimte en een afzonderlijk toilet, een lichtrijke woonkamer in L-vorm met parketvloer en open haard en voorzien van grote raampartijen uitkijkend op het terras en een gezellig tuintje en een ruime, praktische keuken.
Een stijlvolle houten trap leidt u naar de eerste verdieping waar u 3 slaapkamers aantreft en een badkamer met ligbad en douchecel. Eén van de slaapkamers geniet een ruim terras met zicht op de tuin.
De zolderverdieping is thans bereikbaar via een uittrekbare trap en biedt nog twee inrichtbare zolderruimtes en een 4de ingerichte slaapkamer. Een tweede badkamer is hier zeker mogelijk.

De woning is volledig onderkelderd en onderverdeeld in meerdere opslagruimtes alsook een grote garage voor één wagen met automatische poort en met extra bergruimte.
De gezellige, zuidwestgerichte tuin is een zéér grote troef.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

EPC : 647 kWh/m² - label F (renovatieplicht van to

Contacter