Villa à vendre

708000€

3 chambres 256 mètres carrés

Immoweb code : 20011589
Immoweb code : 20011589

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
256 mètres carrés habitables
960 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare villa uit 2015 combineert hedendaags comfort met een warme uitstraling, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en gezellige thuis.

Bij binnenkomst valt meteen het lichte en open karakter op, met grote ramen die de leefruimte baden in natuurlijk licht. De moderne keuken is een centrale ontmoetingsplaats, volledig uitgerust voor culinaire avonturen en gezellige familiemomenten. Op frissere avonden zorgt de open houtkachel voor extra warmte en gezelligheid.

Er zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een diep ligbad, ideaal voor verwennerij na een drukke dag. Je kunt zelfs een eigen dressing creëren naar jouw persoonlijke smaak en behoeften die voorzien kan worden tussen de badkamer en hoofdslaapkamer.

Een handige wasplaats en een apart bureau bieden extra functionaliteit en ruimte voor werk of studie. Voor extra opslag is er een praktische kelder en de ruime inpandige garage. Vooraan de woning is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

De zonnige tuin op het zuiden met zonneterras is een heerlijke plek voor buitenactiviteiten en ontspanning. Het hoogtepunt is het verwarmde buitenzwembad van 3,5m bij 9.5m (bio zwembad = geen chloor), perfect om af te koelen op warme dagen, verwarmd door een milieuvriendelijke warmtepomp.

Deze woning is zeer energiezuinig, met een Energieprestatiecertificaat (EPC) met label A, dankzij moderne isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen voor duurz

Contacter