Villa à vendre

845000€

4 chambres 568 mètres carrés

Immoweb code : 20054495
Immoweb code : 20054495

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
568 mètres carrés habitables
2263 mètres carrés de terrain

Description

Villa met ondergrondse garage en kantoorruimte

Ontdek de ideale combinatie van luxe wonen en zakelijk gemak in deze prachtige ruime villa. Met een indrukwekkende ondergrondse garage en stijlvolle kantoorruimte biedt deze eigendom een zeldzame kans voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en ondernemersmogelijkheden.

De villa omvat een royale inkomhal met gastentoilet, een weelderige woonkamer met ruime eetplaats en een keukenhoek voorzien van alle benodigde apparatuur, inclusief een handige keukenberging. Op de eerste verdieping vind je prachtige slaapkamers, waarvan één met een aangrenzende badkamer en dressing, een tweede badkamer, sanitair en een was/opbergkamer. De volledig ingerichte zolderverdieping kan dienen als een extra slaapkamer. Buiten zijn er meerdere terrassen, een kwalitatieve pergola en een ruim tuinhuis.

De bureauruimte beschikt over een vergaderzaal met inbouwkasten en werkruimte, toegankelijk via de villa en een aparte ingang voor het ontvangen van klanten. De ondergrondse garage is bereikbaar via de villa en de ruime inrit vooraan het gebouw.

Achteraan in de tuin is er een groot tuinhuis en 1 stalling. Aanpalend aan de tuin ligt nog een extra perceel (weide).
 
Troeven:
-Veel parkeergelegenheid
-Vlot bereikbaar
-Ondergrondse garage/loods
-Ruim perceel
-Meerdere terrassen
-Geschikt voor beroep als woning
-Afgewerkt met kwalitatieve materialen

Obligation de rénovation: no

Contacter