Villa à vendre

1195000€

4 chambres 362 mètres carrés

Immoweb code : 20130095
Immoweb code : 20130095

Aperçu

4 chambres
5 salles de bains
362 mètres carrés habitables
1609 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze weelderige villa, gesitueerd op een zonovergoten perceel van 1609m² aan de prestigieuze Beisbroekdreef, belichaamt luxe en sereniteit. Geniet van ultiem woongenot in een uiterst rustige omgeving met uitstekende bereikbaarheid via diverse invalswegen, gelegen op de grens van Sint-Andries en Varsenare.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met schitterende marmeren vloeren, die leidt naar een royale, lichtrijke leefruimte met een sfeervolle open haard. De keuken, voorzien van een eetplaats, is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen voor een culinaire ervaring van topniveau. Verder op de begane grond vindt u een elegant bureel met ingebouwde kasten, een apart toilet, een badkamer met dubbele wastafel, douche en wasplaats en een ruime dubbele inpandige garage.

De eerste verdieping onthult vier karaktervolle slaapkamers, elk voorzien van zijn eigen en suite badkamer, die een luxueuze en comfortabele leefruimte bieden.

De villa beschikt tevens over een droge kelder, een ruime zolder en een buitenberging voor al uw opslagbehoeften.

Enkele unieke kenmerken:
- Afgewerkt met hoogwaardige materialen
- Volledig zongericht terras en tuin
- Laag energieprestatiecertificaat (EPC Label B)
- Binnen en buiten met uiterste zorg onderhouden en volledig gemoderniseerd

Dit veelzijdige eigendom biedt de perfecte locatie voor een succesvolle Bed & Breakfast, kamerverhuur of andere commerciële doeleinden !

Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de onge…

Contacter