Villa à vendre

579000€

3 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 20041166
Immoweb code : 20041166

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
854 mètres carrés de terrain

Description

Villa met garage en mooi aangelegde tuin met zwemvijver...

VALIMMAS verkoopt deze rustig en residentieel gelegen alleenstaande villa met garage, parking voor een drietal wagens en een mooi aangelegde tuin met zonneterras en zwemvijver. De villa werd ontworpen ism arch . Willy Van Der Meeren.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een berging, een toilet met handwasbakje, een ruime living met erker, inbouwhaard en grote schuiframen richting terras, een ingerichte keuken, een slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, en een garage met geautomatiseerde sectionaalpoort. Achteraan bevinden zich het ruime en ideaal zuid georiënteerd terras met daar op aansluitend de tweetraps ecologische zwemvijver met phyto-filtratiegedeelte.

De verdieping herbergt een overloop en twee ruime slaapkamers.
Er is tevens een zolder beschikbaar, voorlopig enkel als berging, maar gemakkelijk uit te breiden om bvb de kamers te vergoten of een douchekamer te integreren.
De volledige woning (incl. terras) is onderkelderd met kruipkelders.

Achter de tuin van de woning ligt een buffer groenzone waarop niet mag gebouwd worden, wat voor extra privacy en rust zorgt.

Dit betreft een zeer degelijke en solide woning, dewelke in uitmuntende staat van onderhoud vertoeft en uitgerust is met alle hedendaags comfort. Asbestveilig.

Vrij rustig en residentieel gelegen aan de rand van Asse centrum, gehucht Walfergem, op wandelafstand van scholen, bushalte, winkels,… en op 1,2km van station Asse.

Contacter