Villa à vendre

* 494139€

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 20220202
Immoweb code : 20220202
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables
508 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ligging
Hofstade staat bekend om zijn groene ruimtes en pittoreske omgeving. Perfect voor gezinnen, jonge professionals en gepensioneerden. Daarnaast biedt Hofstade uitstekende voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten, allemaal binnen handbereik. De goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke verkeersaders maken het een ideale uitvalsbasis voor zowel werk als ontspanning.

Woning
Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, keuken, bijkeuken, eet-en zithoek en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, een apart toilet, een ruime badkamer, 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing en een technische berging aanwezig. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst
Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs
Totaalprijs grond+woning bedraagt: € 583.662,63.
Inclusief:
- Lucht-water warmtepomp
- Vloerverwarming op gelijkvloers én verdieping
- Hernieuwbare energie
- Notariskosten
- Registratiekosten
- Ereloon architect
- BTW
Exclusief:
- Keuken (deze is in te vullen naar uw eigen smaak)

Contacter