Villa à vendre

569000€

5 chambres 370 mètres carrés

Immoweb code : 20158985
Immoweb code : 20158985

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
370 mètres carrés habitables
1716 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPEN HUIS OP AFSPRAAK ZA. 21/09
Deze klassevolle en imposante villa met mooie, tijdloze architectuur, is zeer residentieel, rustig en centraal gelegen. Zij werd gebouwd in de jaren ’70 met zeer degelijke materialen, en heeft een zeer goed EPC-label, dank zij de goede isolatie, vernieuwde CV en ramen met dubbel glas.
Op het gelijkvloers vindt u een impsante inkomhall met grote trap en open vide naar boven, een imposante living met grote ramen tot op de grond (zicht op tuin), semi-open keuken, een vestiaire met gastentoilet, bureel, berging, wasplaats en dubbele garage. Op de eerste verdieping vindt u nog 5 kamers en 2 badkamers, een was-/strijkkamer, en een zolder.
Deze villa heeft echt àlles: grote ruimtes, praktische indeling, topligging, degelijke bouw, prachtige tuin met zuid/west oriëntatie, mooie architectuur en rustige, residentiële ligging met nabijheid van bakker, apotheker, beenhouwer, grootwarenhuis etc…
Deze woning wordt dank zij opfrissing (keuken, badkamer, etc…) opnieuw een hedendaagse, prestigieuze villa voor de meest veeleisende koper!

Contacteer ons via [email protected] of 053 71 00 71 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.
OPEN HUIS OP AFSPRAAK ZA. 21/09

Contacter