Villa à vendre

3 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 10759740
Immoweb code : 10759740

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
183 mètres carrés habitables
763 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige en instapklare villa is gelegen vlakbij het centrum van Aalbeke en nabij alle belangrijke verbindingswegen.
We betreden deze gezellige en ruime villa via de inkomhal met gastentoilet, die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met prachtige eiken parketvloer en voorzien van een gezellige houthaard. De volledig ingerichte, semi-open keuken met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, oven, combi-oven, dubbele spoelbak én vaatwasmachine sluit perfect aan met het aangelegde terras en tuin. Aanpalend aan de keuken vinden we de berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Bovendien hebben we op het gelijkvloers nog een zeer ruime dubbele garage met een automatische sectionaalpoort.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing, ook volledig met parketvloer, alsook een uitgeruste badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet.
Het prachtige terras is volledig zuid-west gericht en sluit naadloos aan op zowel de leefruimte en de keuken.
De mooie, aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over een praktisch tuinhuis en vooraan op het perceel is er parkeermogelijkheid voor 3 wagens.
Daarenboven beschikt deze woning nog over een praktische bergzolder, een regenwaterput van 10.000 liter én is er een paar maanden geleden een nieuwe HR+ ketel geplaatst voor de CV-installatie.
Wenst u graag meer informatie over deze prachtige woning? Aarzel dan niet om

Contacter