Villa à louer

1600€ par mois

3 chambres 258 mètres carrés

Immoweb code : 11491033
Immoweb code : 11491033

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
258 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie P177 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Deze charmante villa met Frans dak is uitzonderlijk mooi en rustig gelegen in het hartje van Sint-Martens-latem, op een boogscheut van de molen.
Op het gelijkvloers hebben we: inkomhal met vaste spiegelkast, een heel ruime living (in twee delen opdeelbaar) met een hoog rendement houtkachel, een dieper gelegen living met kleine wintertuin en directe uitgang via een schuifraam naar het terras (met luifel) en is direct in contact met de geïnstalleerde keuken, waar aansluitend een zeer gezellige veranda is die uitkijkt op een kleine natuurvijver. Naast de inkomhal hebben we een bijkeuken/bureau en een douchekamer met wc. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met wc en groot ligbad. Opbergruimte genoeg want de woning beschikt ook nog over een kelder en grote garage (2/3 wagens) met een smeerput. Dit kan ideaal dienen voor mensen die graag aan auto's werken.
Naast de garage is er een kleine serre en een groetentuin. Extra bergruimte door een tuinhuis aan de oprit, een houthok en een extra berghok naast de vijver. De zuid gerichte grote tuin (met kunstgras) en fruitbomen (op perceel 1600 m²) is zeker een pluspunt.
Alle leef- en woonruimten beschikken over individuele elektrische

Contacter