Studio à vendre

129500€

1 chambre 18 mètres carrés

Immoweb code : 20007423
Immoweb code : 20007423

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
18 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek een unieke investeringskans aan de Belgische kust met het Ibishotel in De Haan. Gelegen naast de prachtige duinenbossen, een van de groene juweeltjes van de regio, biedt dit hotel een ideale mix van natuur en comfort. Op slechts 700 meter van het strand en voorzien van een verwarmd buitenzwembad, is Ibis De Haan de perfecte plek voor een ontspannen verblijf. Bovendien is het hotel hondvriendelijk, waardoor ook uw trouwe viervoeter welkom is!

- Natuurrijke Omgeving: Direct naast de prachtige duinenbossen en op korte loopafstand van het strand.
- Verwarmd Buitenzwembad: Geniet het hele jaar door van een heerlijke duik.
- Hondvriendelijk: Uw huisdier is meer dan welkom!
- Moderne Faciliteiten: De hotelkamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, geluiddempend laminaat en een moderne badkamer met lavabo, toilet en douche.
- Professioneel Beheer: Het hotel wordt gerund door een ervaren team, dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid en een efficiënte bedrijfsvoering.

Als eigenaar hoeft u zich geen zorgen te maken over de exploitatie, het onderhoud of het vinden van huurders. Deze hotelkamer wordt aangeboden onder de formule van erfpacht, wat fiscaal aftrekbaar is. Hierdoor kunt u genieten van een zorgeloze investering met aantrekkelijk rendement.

Kortom, investeren in een hotelkamer bij Ibis De Haan betekent genieten van een prachtige locatie, uitstekende faciliteiten en een professioneel beheerd eigendom. Mis deze kans niet om te investeren in een stukje par

Contacter