Rez-de-chaussée à vendre

289000€

1 chambre 70 mètres carrés

Immoweb code : 20125847
Immoweb code : 20125847

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige benedenappartement in De Haan is een droom die uitkomt voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit appartement alle voordelen van een benedenwoning, met een eigen tuin en terras om van te genieten.

Het appartement kan volledig bemeubeld gekocht worden. Het beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken, een slaapkamer en een badkamer. Met een bewoonbare oppervlakte van 70m² is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het leven aan de kust.

De EPC-waarde van 171 en het energielabel B zorgen voor een energiezuinige woning, wat resulteert in lagere energiekosten. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat u de hele dag kunt genieten van de zon en het buitenleven.

Dit appartement ideaal voor een koppel dat op zoek is naar een gezellige en praktische woonst of 2de verblijf . Of u nu van plan bent om permanent in De Haan te wonen of op zoek bent naar een vakantiehuis, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft. wordt nu momenteel verhuurd als vakantieverblijf.

Kortom, dit bemeubeld appartement in De Haan is een unieke kans om te genieten van het kustleven in alle comfort. Met een eigen tuin, een energiezuinig ontwerp en een gunstige ligging, is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige en praktische woning aan zee.

Contacter