Rez-de-chaussée à louer

985€ par mois

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 20275659
Immoweb code : 20275659

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/11/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Huur een eigentijds appartement te midden van een rustige, groene omgeving!
In dit gelijkvloers appartement geniet je van alle comfort en veel ruimte. Je hebt een mooi uitzicht vanuit elke kamer naar het omliggende park en je privétuin.
Het centrum van Mol en Dessel kan je bereiken op fietsafstand. In deze prachtige omgeving kan je genieten van de natuur en het water.

Via de inkomhal, met gastentoilet, komen we terecht in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van voldoende opbergkasten en uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak ,een dampkap en een inductiekookplaat. Via het schuifraam in de leefruimte hebben we toegang tot het terras en de privétuin. Hier zit je meteen in het groen.

In de nachthal is er toegang tot de technische ruimte met opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via deze nachthal bereik je ook de badkamer met ligbad, voorzien van plooibare douchewand en dubbel lavabomeubel en de twee ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een volledig ingerichte dressing.

Naast de eigen inpandige garage zijn er aan het gebouw gemeenschappelijke parkeerplaatsen ter beschikking. Een ruime overdekte, gemeenschappelijke en beveiligde fietsstalling is voorzien voor de bewoners.

Contacter