Rez-de-chaussée à louer

695€ + 75€ par mois

2 chambres 113 mètres carrés

Immoweb code : 20185035
Immoweb code : 20185035

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
113 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wens je graag je bezoek te brengen aan dit pand? Ga dan naar onze website (https://www.solvas-vastgoed.be/te-huur) en klik op het pand dat jij wenst te bezichtigen. Zoek het pand bij te huur en mail alvast voor een bezoekje naar de makelaar of medewerker die verantwoordelijk is. ([email protected]).

Nieuw ingericht en afgewerkt appartement gelegen op de gelijkvloerse verdieping, met zicht op het centrum van Knesselare. Dit appartement bevindt zich op de hoek van De Plaats en de Kerkstraat en geeft uit op de kerk. Gratis parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Veel lichtinval in het appartement dankzij de raampartijen op de voorgevel!

Het appartement is ingedeeld als volgt: inkomhall met anex berging, leefruimte met ingerichte open keuken met toestellen, 2 slaapkamers, dressing, badkamer met douche, apart toilet en ruime kelderverdieping met polyvalente hobbyruimte.
Centrale verwarming op aardgas.
Als extra troef beschikt dit appartement over een prachtig terras met zicht op de "Broeiploatse", het hart van Knesselare.

Prijs: 695€/maand
Provisie verwarming: 75 € per maand = 770,00 euro/ maand.
EPC: 270 kWh/m²
Onmiddellijk beschikbaar

Contacter