Rez-de-chaussée à louer

850€ par mois

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 20153491
Immoweb code : 20153491

Aperçu

2 chambres
75 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Uitstekend gelegen in een rustige buurt van Wilrijk, op een steenworp afstand van de Prins Boudewijnlaan. Vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen zoals de A12, E19 en de Antwerpse Ring.

Beschrijving: Dit gelijkvloers appartement is gelegen in een goed onderhouden gebouw en beschikt over twee slaapkamers, een kelderberging en een autostaanplaats.

Bij binnenkomst betreed je de hal, voorzien van ingebouwde kasten en toegang tot alle ruimtes. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de twee slaapkamers. De eerste kamer is ideaal als bureau, wasruimte of kleinere slaapkamer. De tweede, grotere slaapkamer beschikt over ingebouwde kasten.
De badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, lavabo en spiegelkast. De volledig ingerichte keuken biedt alle comfort met een ingebouwde vaatwasser, elektrisch fornuis, dampkap, spoelbak, combi-oven en voldoende kastruimte. Daarnaast is er ook een aansluiting en ruimte voorzien voor zowel een wasmachine als een droogkast.
De ruime en lichtrijke leefruimte aan de voorzijde van het appartement geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Authentieke elementen zoals parketvloeren en een schouw geven de ruimte extra charme.
Tot slot beschikt het appartement over twee privé kelderbergingen, een autostaanplaats en een voortuin.

Extra:

- Autostaanplaats verplicht bij te huren aan 90 euro

Contacter