Rez-de-chaussée à louer

825€ + 25€ par mois

1 chambre 61 mètres carrés

Immoweb code : 20133904
Immoweb code : 20133904

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
61 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/12/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het gebouw zelf is een historisch pand van 1867 (oud gemeentehuis) gelegen in de pitoreske dorpskern van Langdorp.
In dit volledig gerenoveerd gebouw (nieuw dak, geïsoleerde zijgevels, plafond en muren, individuele ketels, nieuwe badkamer, keuken, ...) gaat het om een gelijkvloers appartement van +/- 61m² met mooi zicht op de velden en de Demer via het terras van 33m².
Het appartement is niet gemeubeld. Het appartement is als volgt samengesteld: de woonkamer-eetkamer en de volledig uitgeruste keuken (elektrische kookplaat, oven, frigo, dampkap en afwasmachine) vormen 1 geheel , de slaapkamer met aansluitende badkamer (met aansluitingen voor het wasmachine) een 2de geheel en toilet op de gang. Het appartement heeft een eigen parking en een gemeenschappelijke kelder.
Aan de technische kant: individuele gasverwarming, nieuwe vensters en toilet op regenwater. Vaste gemeenschappelijke kosten van 25€ / maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimtes. De helderheid en de afwerking zijn de belangrijkste troeven van dit prachtig appartement.
Ideaal gelegen: op een fietsknooppunt - langs de Demer ben je op 10 minuten in Aarschot of 800m van het station van Langdorp en op 10 minuten van de E 314

Contacter