24/AST-35

* De 449000€ À 515000€

3 chambres 222 - 239 mètres carrés

Immoweb code : 11391314
Immoweb code : 11391314
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
222 - 239 mètres carrés

Description

Kwalitatief landelijk wonen

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze NIEUW TE BOUWEN woningen zijn gelegen in het gezellige Stekene, vlakbij het Stropersbos.
Deze landelijke huizen genieten een vlotte bereikbaarheid via de E34, zodat Antwerpen of Knokke nooit veraf zijn.

Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en luxueus afgewerkt. 
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn = korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar!

De 3 slaapkamers, ruime badkamer, 2 toiletten, inpandige garage en de zeer ruime polyvalente zolderruimte verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn.

Als eyecatcher komen we opdraven met een lichtrijke woonkamer en een mooie leefkeuken die uitgeeft op de grote tuin, met een fantastisch uitzicht over de velden.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woningen te bieden hebben.

Met bruto woonoppervlaktes tussen 220 en 240m² is er voldoende plaats voor heel uw gezin!
Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis.
Tot slot zijn er ruime budgetten voorzien voor de vloerafwerking, binnendeuren, sanitair én keuken, deze zijn inbegrepen in de geafficheerde prijs.

Contacteer ons snel om de plannen en

Contacter