Projet neuf - Maisons à vendre

* De 382507€ À 407507€

2 - 3 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 11441340
Immoweb code : 11441340
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
126 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een nieuwbouwwoning op een gunstige locatie in Heusden-Zolder? Dan bent u in de Acht Meilaan aan het juiste adres!

De voorgestelde woningen (126m2 + 48m2 zolder) beschikken over een open leefruimte en keuken met eiland, aansluitend een bergruimte. Via de inkomhal komen we een gastentoilet tegen en via de trap bereiken we 2 ruime slaapkamers op de verdieping, samen met de badkamer, voorzien van een ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de vaste zoldertrap bereiken we de open zolderruimte, waar de technische ruimte voorzien wordt en indien gewenst kunnen hier nog 2 extra kamers voorzien worden.

Er is nog veel inspraak mogelijk om de woning aan uw eigen wensen aan te passen, in samenspraak met de architect en rekening houdend met de bouwvoorschriften. Voor wie de binnenafwerking van de woning liever zelf voorziet, behoort een CASCO+ woning ook tot de mogelijkheden.

Deze woning is reeds voorzien van de nieuwste technieken, zoals een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem, waardoor we een A+ energielabel (max. E0) kunnen garanderen.

Meer info ? Bel bouwadviseur Michiel op 011/ 450 280 voor een vrijblijvende afspraak.

Contacter