* De 325000€ À 375000€

3 chambres 150 - 153 mètres carrés

Immoweb code : 20059206
Immoweb code : 20059206
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
150 - 153 mètres carrés

Description

Groen gelegen nieuwbouwwoningen in Gits

Welkom in een oase van modern comfort in het hart van Gits, Hooglede. Dit nieuwbouwproject van drie unieke units, biedt stijl en functionaliteit, voor het perfecte thuis.
Gelegen in een rustige en toch bruisende buurt, biedt dit project een harmonieus evenwicht tussen privacy en levendige stadsleven.

Elke woning is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, met als resultaat een moderne uitstraling en duurzaamheid.

Op het eerste verdiep vinden we de nachthal, 3 tot 4 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer die uitgerust is met een dubbele wastafel, douche en ligbad.
Buiten biedt het privéterras en de tuin een ideale mogelijkheid voor buitenactiviteiten en ontspanning. Lot 1 en 2 beschikken over een inpandige garage en lot 3 heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.

Met een locatie die het beste van beide werelden biedt - de rust van landelijk wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen - is dit nieuwbouwproject in Gits, Hooglede, een kans die niet gemist mag worden. Verken de mogelijkheden van deze moderne en elegante woningen en maak je klaar om de volgende stap te zetten in je woonavontuur.

Deze energiezuinige woningen worden voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen, en voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Prijzen zijn exclusief kosten.

Enthousiast naar deze charmante gezinswoningen in Gits? Contacteer ons snel via [email protected] of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze ...

Contacter