Campus Venusstraat

* De 203634€ À 746879€

1 - 2 chambres 32 - 148 mètres carrés

Immoweb code : 11425869
Immoweb code : 11425869
*hors taxes

Aperçu

1 - 2 chambres
32 - 148 mètres carrés

Description

Campus Venusstraat in hartje Antwerpen

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit uniek project gelegen in de Venusstraat in hartje Antwerpen. Het project bestaat uit een bijzondere combinatie van 42 studentenkamers, 11 studio’s en 2 appartementen.
Campus Venusstraat is gelegen in het centrum van Antwerpen met de Universiteit en verschillende Hogescholen op wandelafstand. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, hippe restaurants en cafeetjes, openbaar vervoer en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Dit unieke project wordt voorzien van moderne interieurs met doordachte indelingen. Zo worden het merendeel van de entiteiten afgewerkt met een mezzanine om extra ruimte te creëren.
Er wordt steeds gebruik gemaakt van duurzame materialen met een stijlvolle en luxueuze afwerking. Daarbovenop worden alle keukens voorzien van alle comfort met kwalitatieve toestellen. De hoogwaardig afgewerkte badkamers beschikken allemaal over douche, wastafel en toilet.
Campus Venusstraat beschikt daarbovenop ook over gemeenschappelijke ruimtes zoals de wasplaats en de sfeervolle binnentuin.

Investeren in studentenkamers in Antwerpen is zeer interessant. Er is namelijk een grote vraag naar studentenhuisvesting in de stad. Daarbij voldoet dit prachtig project aan de meest recente normen en maakt dit het een volmaakte investeringsopportuniteit Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter