Penthouse à vendre

Faire offre à partir de 279000€

3 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 20226311
Immoweb code : 20226311

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement duplex avec 3 chambres à coucher à Nieuwpoort

Désolé il n'y a pas de traduction française. Duplex appartement met 3 slaapkamers en zicht op het water te Nieuwpoort
Gelegen langs het pittoreske kanaal van Nieuwpoort, biedt deze charmante woonst een oase van rust en comfort. Geniet van adembenemende uitzichten over het water direct vanaf uw eigen balkon! Dit appartement is perfect voor diegenen die houden van een serene leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.
Hoogtepunten van deze woning:
Ruime en lichte woonkamer: De woonkamer is ruim en elegant ingericht met veel natuurlijk licht, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor een heldere en luchtige sfeer.
Modern ingerichte keuken: De volledig uitgeruste keuken beschikt over moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. Ideaal om heerlijke maaltijden te bereiden.
Comfortabele slaapkamer: De slaapkamer is voorzien van een groot raam en biedt een rustgevende ruimte om te ontspannen en op te laden.
Extra kamers: Naast de hoofdslaapkamer op de eerste verdieping, zijn er extra kamers (nog 2 zowel boven-als beneden) die kunnen dienen als opslagruimtes of voor eventuele gasten.
Prachtig uitzicht: Ontspan op uw balkon en geniet van het schilderachtige uitzicht over het kanaal. Een perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag.
Gemakkelijke toegang: Gelegen op een gunstige locatie met goede bereikbaarheid tot het centrum van Nieuwpoort en lokale voorzieningen.

Mogelijkheid tot aankoop van

Contacter