Penthouse à vendre

564500€

3 chambres 142 mètres carrés

Immoweb code : 20051081
Immoweb code : 20051081

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
142 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde penthouse met dakterras in hartje Antwerpen
Deze gerenoveerde penthouse met 3 slaapkamers bevindt zich in het pittoreske historische centrum van Antwerpen. U wordt omgeven door alle monumenten van de stad zoals het Stadhuis op de grote Markt, het Steen aan de kaaien, de Boerentoren aan de Meir en als toppunt de Monumentale Onze-Lieve-Vrouwekathedraal waarop u een prachtig zicht geniet van op uw dakterras. Verder vindt u op wandelafstand diverse supermarkten, velostations en het openbaar vervoer. Bent u opzoek naar een ruim 3-slaapkamer appartement op een toplocatie? Plan dan snel een bezoek!

Indeling:
U betreedt het appartement via de trappenhal en komt terecht in de inkomhal. Via de stalen deur betreedt u de leefruimte van maar liefst 57 m² met open keuken. De keuken is voorzien van alle toestellen: inductie kookplaat, combi-oven, oven, vaatwasser en koelkast met diepvries. Aansluitend aan de keuken vindt u een eerste berging en gastentoilet.
Het appartement geniet 3 slaapkamers. De mastersuite heeft een ensuite badkamer met inloop regendouche, lavabomeubel en toilet. Verder is er een tweede badkamer, uitgerust met een inloop regendouche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Via de stalen trap krijgt u toegang tot het dakterras. Het dakterras heeft heel de dag zon en geniet een prachtig zicht over de stad Antwerpen. KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: www.coprimmo.be

Contacter