Penthouse à louer

1500€ + 100€ par mois

2 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20015586
Immoweb code : 20015586

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
180 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/10/2024
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze penthouse bevindt zich in het historische pand van de oude laboratoria van Brouwerij Lamot, in het centrum van Mechelen.

Gelegen op de bovenste 2 verdiepingen biedt het een fantastisch zicht over de binnenstad. Op het gigantische terras is het heel de dag genieten van de zon en het zicht.

Indeling:
Via de lift kom je op de 4de verdieping met inkomhal, die uitgeeft op de open leefruimte van 100m2 en geïnstalleerde keuken met inductiekookplaat. De parketvloer met vloerverwarming en open haard geven de penthouse een warme uitstraling. Op deze verdieping vind u ook een ruime berging met aansluiting voor was- en droogmachine en een eerste badkamer met douche en toilet.

De open trap brengt je naar de 5de verdieping met een ruime overloop, een slaapkamer en de master slaapkamer met aansluitend de tweede badkamer met douche en ligbad. De kers op de taart van dit pand: het vernieuwde terras in padoukhout van 90m2 met prachtig panoramisch uitzicht.

Het appartement wordt ongemeubeld verhuurd.

Gemeenschappelijke kosten voor onderhoud van de lift en de algemene delen bedragen 100€ per maand.

Verder is het mogelijk om een staanplaats in een overdekte garage bij te huren voor 85€ per maand in de nabijgelegen Langhestraat.

Contacter