Penthouse à louer

975€ + 90€ par mois

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 20178085
Immoweb code : 20178085

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
83 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Gezellig 2 slaapkamer appartement nabijheid van Leuven!

Op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers nabij het centrum van Leuven? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Wenst u een bezichtiging ter plaatse? U kunt eenvoudig een afspraak plannen via onze online agenda onder de optie 'bezoekmoment kiezen', of u kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 016 23 90 81. Wij zijn op weekdagen, met uitzondering van woensdagen, telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 13.00 uur.

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping, samen met een schitterend uitzicht. Het appartement is ingedeeld met een: een woonkamer met eetruimte en terras, een keuken met ontbijtbar, twee bergingen, een badkamer, een apart toilet, twee slaapkamers en een parkeerplaats in de ondergrondse garage, tevens zijn vliegramen en gordijnrails ook aanwezig.

Het appartement verkeert in uitstekende staat en is direct instapklaar.

De locatie van dit appartement is een troef. Met het provinciaal domein op slechts 5 minuten wandelen, zeer goed bereikbaar met het openbare vervoer, en de op- en afrit van de E314/E40 zijn nabijgelegen.

De huurprijs bedraagt 975 euro + 90 euro gemeenschappelijke kosten. Nutsvoorzieningen zijn apart. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 november 2024 en kan worden gehuurd als hoofdverblijfplaats via een lange termijn contract.
 

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter