Maison à vendre

449000€

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 20065231
Immoweb code : 20065231

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
104 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Met 215 m² aan bewoonbare oppervlakte, een grote groene tuin, 4 slaapkamers waarvan een enorme ensuite zolderverdieping van maar liefst 43 m², ruime oprit en een aparte garage heb je hier in Burcht heel wat plaats te pakken! De rustige wijk met alles in de buurt krijg je er zo bij.
Je komt binnen in de ruime inkomhal binnen met een apart toilet met lavabo en een berging. Je stapt van hieruit de leefruimte binnen, die enorm licht een ruim is. De grote open keuken achteraan is voorzien van een stoer 5-pits gasfornuis en oven van SMEG, een dampkap, dubbele inox spoelbak, grote Miele-koelkast en diepvries, heel wat kasten en een breed raam dat uitkijkt op de veranda achteraan. Die stap je binnenvia de glazen deur, en is met 24 m² lekker ruim en licht.
De tuin zelf is enorm, groen en beschut, met weinig inkijk, een weide achteraan en een handig tuinhuis om je tuinspullen in op te bergen.
Op de eerste verdieping heb je een ingemaakte kast op de overloop, drie ruime, lichte slaapkamers en een betegelde badkamer. Die heeft een douchecabine, groot lavabomeubel met spiegel, heel wat kastruimte en een toilet.
Op de tweede en bovenste verdieping bevindt zich onder het dak een enorme kamer met loftallures. Denk: 43 m², grote veluxen, een ligbad met massagestralen, een strak lavabomeubel met spiegel en onderkast, wit-zwarte wandtegeltjes, plaats voor een dubbel bed, een kleerkast én een bureau.
Voor meer info: https://www.im

Contacter