Maison à vendre

* 645000€

4 chambres 255 mètres carrés

Immoweb code : 20017014
Immoweb code : 20017014
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
255 mètres carrés habitables
1487 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Fantastische koppelvilla in Heestert op een perceel van bijna 1500m²!

Deze woning is ideaal gelegen tussen de velden en op korte afstand van het centrum van Heestert. Scholen, winkels en diverse sport- en recreatiemogelijkheden bevinden zich op wandel- en fietsafstand. De woning bevindt zich op een 10-tal minuutjes van verbindingen naar Kortrijk en de autosnelweg.

De woning betreed je via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit de hal kom je binnen in de super lichtrijke open woonkamer met een prachtige leefkeuken.
De keuken is een waar genot voor alle hobbykoks. Alle toestellen en materialen zijn van hoge kwaliteit.
De woonkamer heeft een enorme lichtinval door de talrijke raampartijen en met een magnifiek zicht op de uitgestrekte tuin van 700-800m². De gashaard vormt het center piece van de zitkamer.
Zowel boven als beneden werd er gewerkt met massief parket, behalve in de badkamer en keuken. Naast de eetkamer kan je nog een bureauruimte terugvinden op het gelijkvloers.

Via de ingewerkte trap kan je de bovenverdieping betreden.
Daar zijn 3 identieke kamers terug te vinden langs de straatkant.
Langs de tuinzijde vind je de master bedroom met ensuite badkamer. De master heeft een fantastisch uitzicht over de tuin, zalig wakker worden!
Daarnaast kan je nog een 2de badkamer terugvinden (deels af te werken) met een apart toilet en polyvalente ruimte. Deze kan dienen als 2de bureau, tv kamer, hobby kamer,... Tevens met een machtig uitzicht.

Bu…

Contacter