Maison à vendre

349000€

3 chambres 169 mètres carrés

Immoweb code : 20019901
Immoweb code : 20019901

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
169 mètres carrés habitables
643 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtige woning in groene omgeving met adembenemend uitzicht
Ontdek deze volledig gerenoveerde woning in Heestert, gelegen in een groene omgeving. Dagelijks genieten van een magnifiek uitzicht over de uitgestrekte velden achteraan is hier de norm. Met een energieprestatiecertificaat (EPC) van 274, goedgekeurde elektriciteit en een asbestveilige status, biedt deze woning een zorgeloze en energiezuinige toekomst. Daarnaast is de woning reeds voorzien van een iba systeem (eigen waterzuivering) en een grote regenput van 10.000L.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een open leefruimte die naadloos overgaat in de eetplaats en keuken. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een schitterend zicht op de velden.Dit creëert een warme en uitnodigende sfeer.
Op het gelijkvloers vindt u daarnaast nog een praktische douchekamer, een apart toilet en een handige wasruimte. Voor extra opslagruimte is er een droge kelder beschikbaar.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, samen met een vernieuwde badkamer die is voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast is er een zolder, toegankelijk via een vaste trap, die extra ruimte biedt voor opslag of als hobbykamer.
Buiten vindt u een aangename tuin waar u kunt ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Deze buitenruimte is ideaal voor rustgevende momenten met zicht op groen.
Deze woning combineert comfort en stijl met de zekerheid van een veilige en energiezuinige investering.

Contacter