Maison à vendre

199000€

2 chambres 141 mètres carrés

Immoweb code : 20190056
Immoweb code : 20190056

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
141 mètres carrés habitables
867 mètres carrés de terrain

Description

Te renoveren open bebouwing met 2 slaapkamers.

Ben je op zoek naar een woning die je helemaal naar je hand kan zetten? Deze woning in Zoutleeuw vormt het ideale canvas voor creatieve verbouwers.

Deze open bebouwing in bungalowstijl dateert uit 1975 en is gelegen in het landelijke Zoutleeuw. Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers, al kan de zolderruimte ook perfect worden omgetoverd tot een extra ruimte.

De inkomhal leidt naar een ruime woonkamer met zithoek en eetgedeelte. Daarachter bevindt zich de keuken. Verder vinden we nog een aparte berging met de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aan de woning lag een overdekte buitenruimte. Hierdoor ligt er al een goede basis voor een toekomstig terras of nieuwe veranda.

Veel potentieel
Dit is een woning in bungalowstijl. Met andere woorden: alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers. Ideaal voor wie minder goed ter been is, of wie liever niet telkens de trap gebruikt. We vinden beneden dan ook nog de badkamer, en twee ruime slaapkamers. Breng je het huis graag nog een niveau ‘hoger’? De zolder kan ook perfect verbouwd worden tot een extra ruimte.

Grote tuin
De woning heeft een handige inpandige garage. Achter het huis ligt een heerlijk zuidgericht stuk grond te wachten om omgetoverd te worden tot je eigen stukje paradijs. Hier vind je ruimte genoeg voor die moestuin waar je altijd al van droomde. Of dat zwembad met poolhouse. Of die mooie pergola met klimrozen, of… Excuseer...
Obligation de rénovation: oui

Contacter