Maison à vendre

430000€

6 chambres 410 mètres carrés

Immoweb code : 20118503
Immoweb code : 20118503

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
410 mètres carrés habitables
435 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Ruime statige herenwoning aan het mooie dorpsplein van Zi...

Ruime statige herenwoning aan het mooie dorpsplein van Zingem. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 410m² en geniet de volgende indeling: Een royale inkomhal met trap, salon & eetruimte met achterliggend de keuken, wasplaats en toilet. Tevens omvat de gelijkvloerse verdieping een winkelruimte met aparte ingang en 2 afzonderlijke woonkamers, alsook is er een kelder. Op de bovenverdieping treffen we 6 slaapkamers en een badkamer met toilet. Een vaste trap leidt naar een riante zolder met de mogelijkheid bijkomende kamers te voorzien. Buitenshuis ervaren we een zongerichte tuin met terras, 2 garages met zolderruimte en een sauna/doucheruimte.  De tuin is rechtstreeks toegankelijk via een smeedijzeren hek.

Bijkomende elementen die de authenticiteit van deze eigendom benadrukken zijn onder andere de hoge plafonds & ramen, alsook de 19e eeuwse gevelvorm.

Deze eigendom is uiterst praktisch gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en talrijke winkels & ambachtszaken, doch situeert het zich op slechts een boogscheut van de prachtige Scheldemeersen.

Obligation de rénovation: no

Contacter