Maison à vendre

389000€

3 chambres 163 mètres carrés

Immoweb code : 20103961
Immoweb code : 20103961

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
163 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in deze charmante woning gelegen in het pittoreske Wuustwezel, een ideale gezinswoning die meteen voelt als thuiskomen. Deze schitterende woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers, perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort en stijl.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige woonkamer met prachtige houten details en een warme sfeer. De open indeling zorgt ervoor dat het hart van het huis een centrale ontmoetingsplek is waar familie en vrienden samenkomen.

De keuken is een droom voor iedere kookliefhebber: strak en modern, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en een praktisch kookeiland. Hier kunt u culinair genieten in een lichte, aangename ruimte met uitzicht op de groene tuin.

Beide badkamers zijn elegant ontworpen, met een combinatie van hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen, waardoor elke dag starten en eindigen een luxe ervaring is. De slaapkamers bieden volop ruimte en comfort, met voldoende lichtinval, airco in de 2 kamers op de eerste verdieping en een rustige ambiance.

De mooie, goed onderhouden tuin biedt een perfecte plek voor ontspanning en spel voor kinderen, met voldoende privacy dankzij de dichte hagen. Bovendien is er voldoende buitenruimte om te genieten van zonnige dagen en gezellige barbecues.

Wilt u deze woonparel in het prachtige Wuustwezel zelf komen ervaren? Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging

Contacter