Maison à vendre

225000€

4 chambres

Immoweb code : 20048209
Immoweb code : 20048209

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
435 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een woning waar u uw eigen stempel op kunt drukken? Dan is deze woning precies wat u zoekt! Gelegen op een ruim perceel van 435m², biedt dit huis talloze mogelijkheden voor wie bereid is om te renoveren en er een nieuwe thuis van te maken. De woning is gelegen in het centrum van Wingene, waardoor winkels, bakker, slagerij, sportpark, zwembad De Alk, school ect. bereikbaar zijn binnen 500 meter.

Indeling als volgt:
Binnenkomen in de inkomhal waar de trap naar de bovenste verdieping gesitueerd is.
Verder komen we in de leefruimte binnen, die opgedeeld is in 2 delen. Zowel vooraan als achteraan zijn 2 grote ramen, die ervoor zorgen dat er ten alle tijde veel natuurlijk daglicht binnenkomt. Naar de leefruimte is de keuken gelegen, die zicht biedt op de gezellige tuin. De tuin is de bereiken via de achterdeur. Palend aan de keuken is enerzijds een eerste gelijkvloerse kamer met aansluitend een badkamer, voorzien van ligbad en lavabo. Tot slot is anderzijds vanuit de keuken nog toegang tot de ruime garage ( 33m2 ), waar ook een apart toilet voorzien is. De EPDM van het platte dak boven de garage werd in 2015 vernieuwd. Boven zijn tot slot nog 3 slaapkamers gelegen.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze woning is de zuidgerichte tuin. Deze ruime tuin biedt de hele dag zon, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen, tuinieren, of quality time door te brengen met familie en vrienden.

De renovatieverplichting is hier van toepassing (bin

Contacter