Maison à vendre

578000€

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 11462067
Immoweb code : 11462067

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
172 mètres carrés habitables

Description

Halfopen luxueuze woning met 3 slaapkamers en tuin in Wij...

Halfopen luxueuze woning met 3 slaapkamers en tuin in Wijnegem!

Deze charmante woning is gunstig gelegen in een rustige enkelrichtingsstraat die uitgeeft op het Albertkanaal. Op wandelafstand vinden we in het centrum van Wijnegem terug: winkels, een supermarkt, restaurants, dokterspraktijken, een park, scholen en kinderopvang.

U betreedt de woning via de inkom die u brengt naar de bureauruimte dewelke is uitgerust met een parkettegel. Verder komt u terecht in de eetkamer die aansluit aan de open keuken en de lichtrijke leefruimte. De open keuken is uitgerust met een kookeiland, spoelbak, microgolf, oven, kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast en diepvries.

Via de leefruimte heeft u toegang tot de ruime Oost-georiënteerde tuin.  

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (15m²/ 11.5m²) alsook een functionele ruime dressing met ingemaakte kasten op maat. 
Bijkomend bevindt zich de badkamer met een dubbele lavabomeubel en een ligbad met douchefunctie. Verder is een apart toilet aanwezig.

Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer (21m²) en een bijkomende badkamer met een inloopdouche, dubbele lavabomeubel, hangtoilet en handdoekverwarmer.

Tenslotte is de woning uitgerust met 15 zonnepanelen en geniet van een E-peil 23. Verder beschikt de woning over een carport.

Pluspunten:
+ EPC score A
+ Gunstige ligging
+ 3 slaapkamers
+ Ruime tuin
+ Bouwjaar 2021
+ Carport
+ zonnepanelen + batterij!
+ de komende 5 jaa...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter