Maison à vendre

179000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 20245736
Immoweb code : 20245736

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
43 mètres carrés de terrain

Description

SCHELLEBELLE - Centraal gelegen instapklare woning!

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 26/10 VAN 10U TOT 12U (enkel op afspraak!)

SCHELLEBELLE - Deze leuke woning vindt u op een heel goeie ligging in Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen. Het openbaar vervoer, winkels, scholen enz bevinden zich allen in de directe nabijheid.

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over een inkomhal, een woonkamer met aansluitend de keuken en een ruime praktische berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer en een badkamer met tweede toilet. Een vaste trap leidt naar de tweede slaapkamers met extra berging. Ook is er nog een klein terrasje aanwezig.
Deze woning is instapklaar als eigen bewoning maar zeker ook ideaal als investering!

Troeven: elektriciteit conform, gunstig EPC, voldoende parking voor de woning, centrale ligging,....

Kortom: Bent u op zoek naar een zeer betaalbare centraal gelegen woning, ideaal als eigen bewoning of als investering? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Contacter