Maison à vendre

209000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20209562
Immoweb code : 20209562

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
532 mètres carrés de terrain

Description

GERESERVEERD!

WICHELEN - Deze stevige goed onderhouden gezinswoning kan u vinden op een rustige locatie te Wichelen. Deze woning, welke zeker nog wel nood heeft aan enige modernisatie, werd steeds perfect onderhouden. Zo werd de woning zelfs nog voorzien van een nieuw dak + onderdak (2014), centrale verwarming op aardgas (2013) en grotendeels nieuwe ramen + rolluiken. Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van aparte inkomhal, een aangename woonkamer voorzien van veel lichtinval, een functionele keuken, een apart toilet en een ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de ruime overloop, 4 slaapkamers, een functionele badkamer en een kleine bergruimte. Verder beschikt de woning nog over een zeer ruime zolder welke nog extra uitbreidingsmogelijkheden biedt. Extra leuk aan deze woning is tevens de grote tuinzone.
In de directe omgeving bevinden zich buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer, station Wichelen en invalswegen.

Kortom bent u op zoek naar een betaalbare gezinswoning met een heel stevige en gezonde basis, voorzien van 4 slaapkamers, garage en grote tuin die heel wat mogelijkheden biedt, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.

Contacter