Maison à vendre

425000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 20040690
Immoweb code : 20040690

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Luxe en Energiezuinige Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers!

Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning die luxe en comfort biedt. Deze prachtige woning beschikt over drie slaapkamers en een extra polyvalente ruimte waar een vierde slaapkamer kan worden gecreëerd. De woning is schilderklaar.

Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met een apart toilet. De lichtrijke woonkamer, met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan daglicht, is verbonden met een open landelijke keuken. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een wasplaats/berging die eveneens is voorzien van een buitendeur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een apart toilet en een badkamer uitgerust met een bad, douche en dubbele lavabo. De tweede verdieping biedt een grote polyvalente ruimte die de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer te creëren, of deze ruimte te benutten voor een hobby,

De woning heeft nog meer te bieden. Geniet van het buitenleven op het terras en parkeren uw auto veilig onder de carport. Met 12 zonnepanelen op het dak wordt uw energieverbruik aanzienlijk verminderd. Het gelijkvloers wordt verwarmd door vloerverwarming die is aangesloten op een warmtepomp. Bovendien beschikt de woning over een regenwaterput van 5000 liter, waarbij het toilet op de gelijkvloers en de buitenkraan zijn aangesloten.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning en wilt u graag een bezoek pla

Contacter