Maison à vendre

319000€

3 chambres 107 mètres carrés

Immoweb code : 20034073
Immoweb code : 20034073

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
107 mètres carrés habitables
281 mètres carrés de terrain

Description

Gerenoveerde woning in een zeer kindvriendelijke buurt

Welkom bij deze prachtige woning gelegen in een heerlijk kindvriendelijke buurt met speelpleintjes in de nabije omgeving! Deze woning heeft net een complete renovatie ondergaan.

Een eerste voorlopige simulatie van de energiedeskundige wijst op een verbeterd EPC resultaat van 302 kWh/m² bij het vervangen van de huidige infrarood verwarming naar een CV op gas met condensatieketel. De gasteller is reeds in de garage aanwezig. Ook het plaatsen van PV panelen kunnen de zaak ook wel counteren. Premies worden u ter plaatse voorgelegd. 

Stap via de inkomhal met gastentoilet binnen in de lichte en luchtige woonruimte. Aansluitend vindt u de volledig uitgeruste keuken met een berging aansluitend, zeer praktisch. 
Geniet van de zonnige dagen in een west gerichte tuin, een grote troef is een uitgang achteraan de tuin. De ruime garage biedt voldoende opbergplaats.

Op de eerste verdieping biedt de woning drie comfortabele slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van al het nodig comfort.  

Grote troeven:
- uitgang achteraan de tuin
- ruime garage
- speelpleinen in de buurt
- elektriciteit conform

Wenst u een bezoek in te plannen voor deze prachtige gerenoveerde woning? Bel voor info of een vrijblijvend bezoek naar 03 502 98 74 of mail naar [email protected].

Obligation de rénovation: oui

Contacter