Maison à vendre

269000€

3 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 20012467
Immoweb code : 20012467

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
126 mètres carrés habitables
660 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In Waasmont, een deelgemeente van Landen, vinden we langs de Sonvalwijk ter hoogte van nummer 42 deze gelijkvloerse gezinswoning terug. Dit pand vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Ook de oprit van de E40 is slechts op enkele minuten rijden gelegen.
De woning dateert oorspronkelijk van het jaar 1980 en is gelegen op een perceel van 6A60CA. Mits de nodige opfris- en renovatiewerken kan je deze omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken.
De eigenaar startte alvast met de werken en heeft reeds de badkamer gerenoveerd.

We betreden de woning via de inkomhal welke ons toegang verleent tot de leefruimte alsook een gastentoilet. Ook kan men hier nog een ruime praktische wasplaats terugvinden. De leefruimte biedt voldoende ruimte om er zowel een living als een eetkamer in onder te brengen. Aansluitend treffen we de keuken. Deze is voorzien van voldoende aanbouwkasten.
Verder leidt de nachthal ons naar het slaapgedeelte van de woning. Hier treffen we nog 3 slaapkamers en de badkamer.
Bijkomend pluspunt aan dit pand is de garage!
Maak snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden

Contacter