Maison à vendre

225000€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 20257169
Immoweb code : 20257169

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
434 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te moderniseren woning met 3 slpks op 434m²

Ligging: De woning is een zeer gunstig gelegen op wandelafstand van scholen, het centrum van Vorselaar, winkels, de dreef van zomerlinde bij Kasteel de Borrekens, ... Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, kelder, garage en tuin.

Beschrijving: De woning dateert van 1962 en dient te worden opgeknapt naar de hedendaagse normen. U betreedt de woning via de inkomhal en komt toe in de leefruimte. De leefruimte kan praktisch worden ingedeeld met een eet - en zithoek en geeft doorgang naar de keuken. De keuken is uitgerust met kasten, biedt voldoende ruimte voorhet plaatsen van een eethoek en kijkt uit op de tuin. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping in badkamer voorzien van ligbad, lavabo en bidet en de toegang tot de stockagekelder. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig. De zoldertip biedt tevens nog stockageruimte. De woning staat op een perceel van 434m² met een garage.

Ideaal voor wie opzoek is naar een renovatieproject/investering op een gunstige locatie.

Extra:
- EPC: 1015 kWh/m² (renovatieplicht)
- Gasaansluiting aanwezig
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter