Maison à vendre

425000€

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 20160267
Immoweb code : 20160267

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
689 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Charmante open bebouwing in rustige wijk nabij Gent (Vind...

Ontdek deze ruime open bebouwing, ideaal gelegen aan de rand van Gent, in een rustige en groene woonwijk. Deze woning staat op een riant perceel van 689m² met een perfecte zuidgerichte oriëntatie, waardoor u de hele dag kunt genieten van natuurlijk licht en zon. Op slechts 8 km van het bruisende stadscentrum van Gent, biedt dit huis zowel rust als een vlotte verbinding met de stad.
Hoewel de woning aan een opfrisbeurt toe is, biedt het tal van mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken. Het gelijkvloers verwelkomt u met een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en de trap naar boven. Via de rechterdeur betreedt u de lichtrijke woonkamer en eetruimte, die dankzij de grote raampartijen een heerlijk open en luchtig gevoel geven – perfect om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. Aansluitend bevindt zich de ruime keuken, die eveneens veel natuurlijk licht binnenlaat en directe toegang biedt tot de wasplaats en de inpandige garage.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, waaronder een zeer ruime master bedroom, en een badkamer. Dit huis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort, met de mogelijkheid om het volledig naar eigen wens in te richten.
Heeft deze woning uw interesse gewekt? Aarzel niet en plan vandaag nog uw bezoek!
📞 Contacteer ons op 0497 588 888 voor meer informatie of een afspraak.
Een unieke kans in een geliefde buurt – laat deze kans niet aan u voor...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter