Maison à vendre

339000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 20227904
Immoweb code : 20227904

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
156 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Moderne Instapklare Woning met garage in het Centrum van Turnhout.
Deze volledig gerenoveerde woning, gelegen in een rustige straat in het hart van Turnhout, staat te wachten op U!!. Dit huis biedt het ultieme wooncomfort. Op wandelafstand van de Grote Markt, winkels, bakkerijen, cafés en restaurants, geniet je van alles wat de stad te bieden heeft, terwijl je toch in een aangename omgeving woont.
Bij binnenkomst via de nieuwe voordeur kom je in de ruime inkomhal met een apart toilet. Vanuit de hal betreed je de lichte leefruimte, die dankzij het grote raam en de glazen deur volop natuurlijk licht binnenlaat en een directe verbinding biedt met de charmante stadstuin—een perfecte plek om heerlijk buiten te ontspannen.
De volledig ingerichte open keuken, voorzien van moderne toestellen, beschikt over een praktische berging en biedt toegang tot de kelder. De zijdeur fungeert als tweede ingang, ideaal voor een gemakkelijke toegang tot de ruime garage. Deze garage biedt voldoende plek voor een auto, fietsen en tuinmateriaal, en is uitgerust met een elektrische poort en een aparte buitendeur.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met airconditioning (13 m² en 11 m²), een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een apart toilet. De houten trap leidt je naar de tweede verdieping, waar je een royale derde slaapkamer van maar liefst 35 m² vindt, eveneens voorzien van airconditioni

Contacter