Maison à vendre

625000€

7 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11400502
Immoweb code : 11400502

Aperçu

7 chambres
7 salles de bains
300 mètres carrés habitables
370 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gebouw werd sinds 2014 volledig gerenoveerd. Alle 7 studio’s zijn vergund én beschikken over conformiteitsattesten. Elektriciteit overal conform.

Tegenover het gebouw is er een Intermarché die momenteel wordt omgevormd naar een Colruyt. Gezien de ligging binnen de ring, liggen alle faciliteiten op beperkte afstand van het gebouw.

Het gebouw is volledig in eigendom (geen mede-eigenaars), alle studio’s zijn verhuurd, correcte betaling, geen leegstand.

De oppervlaktes variëren van 22m2 tot 44m2.
Elke studio beschikt over een eigen badkamer (douche, toilet, wastafel) en keuken, sommige entiteiten met een aparte slaapkamer en 1 studio heeft een zeer ruim, privatief terras.

Per studio is er een aparte elektriciteitsmeter (individuele contracten) en elke studio wordt elektrisch verwarmd. Het warm water wordt via 2 elektrische boilers geregeld die op de gemeenschappelijke teller zijn aangesloten.

Indeling: 2 studio’s op het gelijkvloers, 3 studio’s op de eerste verdieping (waarvan 1 met groot terras achteraan), 2 studio’s op de 2de verdieping met helemaal bovenaan een zolderverdieping.
Er is ook een kleine kelder aanwezig en achteraan op het terrein staat er tenslotte nog een berging.

Studio 2 en 5 hebben momenteel een EPC F-score. Deze kan eenvoudig naar een label D verbeterd worden mits het plaatsen van lucht-lucht warmtepompen.

Jaarlijkse huuropbrengst van iets meer dan €47.000 wat na aftrek van alle werkelijke kosten (elektriciteit, water, brandverzekering, OV, ond…

Contacter