Maison à vendre

249000€

3 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 20008998
Immoweb code : 20008998

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
188 mètres carrés habitables
824 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze te renoveren woning met ruim bijgebouw is gelegen op een zuidgericht perceel van 824 m², op wandelafstand van het centrum van Tessenderlo, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Laakdal, Ham en Diest.

Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, een ruime woonkamer (bestaande uit een eethoek, een zithoek en een ruimte die ingericht kan worden als bvb. bureel of speelhoek), een plaats voor een ruime leefkeuken, een aansluitende berging/wasplaats, een badkamer en een aanbouw/"veranda".

De nachthal op de 1ste verdieping geeft uit op 3 slaapkamers en een badkamer met plaats voor douche, lavabo en toilet (verder af te werken).

Opslagruimte vind je op de zolder. Er is tevens een kelder aanwezig.

Buiten bevindt er zich een ruim bijgebouw van +/- 130 m², met een kroonlijsthoogte van 4m30 en een nokhoogte van 5m40. De toegangspoort is 4m breed x 3m50 hoog. Er werd een verdieping ingemaakt van +/- 50 m².

Achteraan het perceel is er nog een tuin.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele

Contacter